Інсульт. Інфаркт. Телефонуйте - 103 !

ГоловнаНовини → Всі новини

Всі новини

Новини лікарні    16 Червень, 2016

День медичного працівника В обласній клінічній лікарні ім. О.Ф.Гербачевського відбулися урочистості до Дня медичного працівника 
детальніше... →

 
Новини лікарні    16 Червень, 2016

Відбулося офіційне відкриття роботи магнітно-резонансного томографа.  9 червня у приміщенні обласної клінічної лікарні ім. О. Ф. Гербачевського  Житомирської обласної ради відбулося офіційне відкриття роботи магнітно-резонансного томографа.
детальніше... →

 
Новини лікарні    20 Травень, 2016

Свято Вишиванки Сьогодні, 19 травня, українці відзначають День вишиванки.
детальніше... →

 
Новини лікарні    25 Лютий, 2016

На базі обласної клінічної лікарні імені О.Ф.Гербачевського розпочали встановлювати магнітно-резонансний томограф. Хід виконання робіт сьогодні, 23 лютого, проконтролював перший заступник голови обласної ради Володимир Ширма.
детальніше... →

 
Новини лікарні    31 Січень, 2016

22 січня Житомирська об­ласна клінічна лікарня ім. О. Ф. Гербачевського від­значала своє 120-річчя.
детальніше... →

 
Новини лікарні    14 Січень, 2016

Учасник АТО Микола Олексійович Кравець на схід пішов добровольцем – як сам сказав: «Треба ж комусь Україну захищати!» З вересня 2014 року був на передовій, а в березні 2015 потрапив у госпіталь. Що пережив – не переповісти! Неодноразові контузії, запалення легенів, потім виявили проблеми з серцем - до війни їх не було. Й у результаті – операція в центрі серця в столиці. Тривале відновлення проходить зараз в обласній клінічній лікарні імені О.Ф.Гербачевського.
детальніше... →

 
Новини лікарні    31 Грудень, 2015

Новорічний подарунок Обласній клінічній лікарні від меценатів благодійного фонду "Центр утеплення"
детальніше... →

 
Новини лікарні    31 Грудень, 2015

Приміщення під МРТ готове до розміщення обладнання.
детальніше... →

 
Новини лікарні    28 Грудень, 2015

Віддавай світові найкраще, що в тебе є, і цього може ніколи не вистачити. Все одно віддавай світові найкраще, що в тебе є. Мати Тереза.
детальніше... →

 
Новини лікарні    22 Грудень, 2015

 «Ти - талановитий і мудрий, як Соломон!» Так говорив про обдаро­ваного хірурга Іллю Ізраїловича Шмулевича О.Ф.Гербачевсъкий.
детальніше... →

 
Новини лікарні    7 Грудень, 2015

Людина, котра творила історію Будь-яка справа завжди матиме на успіх, якщо за неї беруться тала­новиті, професійні особистості - бо саме вони творять історію, на них тримається світ - Розвиток обласної лікарні тісно пов'язаний з іменем видатного організатора охорони здоров'я на Житомирщині Олександра Федоровича Гербачевського.
детальніше... →

 
Новини лікарні    7 Грудень, 2015

        На території Житомирської обласної  клінічної лікарні ім.О.Ф.Гербачевського триває реконструкція лікувального корпусу № 2, розміщення закупленого за кошти обласного бюджету магнітно-резонансного томографа «Achieva  1.5T» виробництва компанії «Philips», повідомляють у прес-службі обласної ради.
детальніше... →

 
Новини лікарні    2 Листопад, 2015

В Луцьку за підтримки Міністерства охорони здоров’я України, управління охорони здоров’я Волинської облдержадміністрації, Асоціації медичних сестер Волині “Милосердя” відбувся IX Всеукраїнський конкурс професійної майстерності медичних сестер “Ескулап-професіонал-2015”. Участь у ньому взяли представники 20 областей України.
детальніше... →

 
Новини лікарні    29 Жовтень, 2015

Світ краси лікаря І.Опрелянського
детальніше... →

 
Новини лікарні    13 Жовтень, 2015

Цей день ініціювала більше 10 років тому Лімфомнакоаліція - міжнародна організація, яка об'єднує пацієнтів з 41 країни світу. Його мета - привернути увагу громадськості до проблем людей, які зіткнулися з таким діагнозом, а також інформувати широкий загал про симптоми захворювання та наголосити на необхідності звернень до лікарів, якщо симптоми з'явилися. Насторожити мають безболісне збільшення лімфовузлів, нічна пітливість, різка втрата ваги, підвищення температури тіла, втомлюваність, кашель.
детальніше... →

 
Новини лікарні    13 Жовтень, 2015

18 вересня в Житомирському інституті медсестринства під головуванням начальника управління охорони здоров'я облдержадміністрації Олександра Торбасата за участі начальника головного управління Держсанепідслужби у Житомирській області Олександра Волкова, в.о. заступника начальника управління охорони здоров'я облдержадміністрації Віктора Лучківа, голови обкому профспілки працівників охоро­ни здоров'я Алли Супряги відбулося засідання колегії управління охорони здоров'я облдержадміністрації.
детальніше... →

 
Новини лікарні    31 Серпень, 2015

«До добра не приводить будь-яка війна  побажаю всім тільки миру!» «Вони достойно виконували й виконуватимуть свою справу - вони заслуговують на найбільший вияв доброти й душевного тепла!» - сказав завідуючий відділенням кістково-гнійної хірургії ОКЛ імені О.Ф. Гербачевського Борис Петрович Контуш про військовослуж­бовців 95 окремої аеромобільної бригади, котрі нині лікуються тут після поранень.
детальніше... →

 
Новини лікарні    31 Серпень, 2015

Минуло майже тридцять років, як про­лунав вибух на Чорнобильській атомній електростанції, а відлуння віднього ми чуємо і досі. Ми навчилися жити з цією бідою і ніколи не забуваємо своїх героїв!
детальніше... →

 
Новини лікарні    31 Серпень, 2015

«ВДЯЧНІСТЬ ПАЦІЄНТА - ЙОГО ЗАДОВОЛЕННЯ ВІД НАШОЇ РОБОТИ!» «ВДЯЧНІСТЬ ПАЦІЄНТА - ЙОГО ЗАДОВОЛЕННЯ ВІД НАШОЇ РОБОТИ!»
детальніше... →

 
Новини лікарні    1 Квітень, 2015

Вперше в Житомирській області проведено операцію на відкритому серці Вперше в Житомирській області проведено операцію на відкритому серці
детальніше... →