Інсульт. Інфаркт. Телефонуйте - 103 !

ГоловнаНовини → Всі новини

Всі новини

Новини лікарні    13 Листопад, 2022

   
детальніше... →

 
Новини лікарні    4 Листопад, 2022

Житомирщина отримала 300 коронарних стентів від благодійників
детальніше... →

 
Новини лікарні    4 Листопад, 2022

300 КОРОНАРНИХ СТЕНТІВ ВІД БЛАГОДІЙНИКІВ ДЛЯ ЖИТОМИРЩИНИ
детальніше... →

 
Новини лікарні    1 Листопад, 2022

29 жовтня, медична громадськість відзначає Всесвітній день привернення уваги до хворих на інсульт. Основна мета це популяризація знань про перші ознаки інсульту.
детальніше... →

 
Новини лікарні    29 Вересень, 2022

Житомирські лікарі розповідають про заходи безпеки у разі радіаційного ураження
детальніше... →

 
Новини лікарні    11 Вересень, 2022

Про те, що сучасна медицина навдивовиж швидко реагує на технологічні новації, наші земляки – житомиряни здебільшого знають із телевізійних каналів. Житомирщина, як і вся Україна загалом, ще поки що не стала країною, де населення чітко знає та усвідомлює можливості того чи іншого лікувального закладу. Аби покращити таку обізнаність мешканців Житомирщини із тим, наскільки сучасними у сфері впровадження технологічних новинок стають відділення Житомирської обласної клінічної лікарні імені О Гербачевського, ми розмовляємо із генеральним директором цього закладу Богданом Леськівим.  
детальніше... →

 
Новини лікарні    2 Вересень, 2022

Житомирська торгово-промислова палата передала КП «Обласній клінічній лікарні ім.О.Ф.Гербачевського» гуманітарну допомогу у вигляді медикаментів загальною вагою 1500кг. Цей гуманітарний вантаж зібрала та передала Естонська національна торгово-промислова палата, відгукнувшись на запит щодо потреб хірургічної служби КП «Обласної клінічної лікарні ім.О.Ф. Гербачевського»
детальніше... →

 
Новини лікарні    22 Серпень, 2022

Колектив КНП «Обласна клінічна лікарня ім.О.Ф.Гербачевського» Житомирської обласної ради в глибокій жалобі з приводу передчасної смерті начальника технічного відділу інженерно – господарської служби Крживульського Станіслава Йосиповича, який загинув, захищаючи Україну від російських агресорів.
детальніше... →

 
Новини лікарні    10 Серпень, 2022

В урологічному відділенні Житомирської обласної клінічної лікарні імені О.Ф. Гербачевського вперше в області провели лапароскопічну операцію з пересадки частини сечовода. Про це Суспільному розповів медичний директор обласної лікарні лікар-хірург Віталій Хоменко.
детальніше... →

 
Новини лікарні    24 Липень, 2022

Лікарі Житомирської обласної лікарні імені Олександра Гербачевського провели вже дві операції Олександру Зайчуку – одному із шести поранених лісівників, які 14 липня підірвалися на міні у Заліському лісництві Народицької громади. Про це Суспільному розповів Віталій Слодковський, лікар опікового відділення обласної лікарні.
детальніше... →

 
Новини лікарні    14 Липень, 2022

з 4 по 8 липня пройшли тренінгові заняття з медичними сестрами з питань встановлення та догляду за периферичними венозними катетерами та профілактики катетер-асоційованих інфекцій.
детальніше... →

 
Новини лікарні    23 Червень, 2022

В обласній лікарні проведений аудит Службою організації інфекційного контролю
детальніше... →

 
Новини лікарні    23 Червень, 2022

Від імені голови Житомирської обласної ради Володимира Федоренка, всього депутатського корпусу 8-го скликання та виконавчого апарату, заступник голови обласної ради Володимир Ширма, напередодні Дня медичного працівника, привітав медиків з професійним святом.
детальніше... →

 
Новини лікарні    23 Червень, 2022

Обласна клінічна лікарня з перших днів війни працювала на повну. Сюди привозили по 18-30 поранених військових за добу. Лікувати навіть тут і окупантів, яких навіть охороняли від медперсоналу закладу. Медики буквально жили у лікарні, не маючи часу навіть поїсти.
детальніше... →

 
Новини лікарні    10 Червень, 2022

Волонтери з Канади передали в лікарні Житомирщини дефіцитні медзасоби "Фонд громади Житомира" передав Житомирській обласній клінічній лікарні гуманітарну допомогу від волонтерів з Канади. У переліку – медзасоби, ліки та обладнання, у тому числі, і те, яке нині в Україні вважається дефіцитним. Про це Суспільному розповів представник Фонду Олексій Бжезицький.
детальніше... →

 
Новини лікарні    10 Червень, 2022

В обласній лікарні Житомира вперше провели операції без розрізу на підшлунковій залозі. Прооперували двох військових У Житомирі в обласній лікарні імені Олександра Гербачевського вперше провели операції без розрізу на підшлунковій залозі. Пацієнти – військовослужбовці Збройних сил України. Про це Суспільному розповів хірург, медичний директор обласної лікарні Віталій Хоменко.
детальніше... →

 
Новини лікарні    9 Червень, 2022

Сучасний апарат УЗД вартістю півтора мільйона гривень подарували обласній лікарні у Житомирі волонтери з Польщі Апарат ультразвукової діагностики вартістю півтора мільйона гривень від волонтерів з Польщі передали сьомого червня обласній лікарні у Житомирі представники благодійного фонду "Справжні українці". Про це Суспільному розповіла співзасновниця фонду Ксенія Лавріна.
детальніше... →

 
Новини лікарні    6 Червень, 2022

Лікарка-невропатологиня Юлія Крилова змушена була переїхати разом з родиною з її рідного Маріуполя. Кореспондентам Суспільного розповіла, що в Житомирі їх прийняли гарно, їй одразу запропонували роботу. Тепер родина планує залишитися у Житомирі
детальніше... →

 
Новини лікарні    2 Червень, 2022

В обласній клінічній лікарні імені О.Ф. Гербачевського 25 травня успішно провели чергову операцію з трансплантації нирки. Цього разу це була подвійна операція з пересадки донорської нирки від спорідненого донора - від батька до сина. Вартість операції обласній лікарні відшкодовує Міністрество охорони здоров'я.
детальніше... →

 
Новини лікарні    1 Червень, 2022

Фонд громади Житомира передав обласній клінічній лікарні дороговартісне обладнання Фонд громади Житомира продовжує допомагати Житомирській обласній клінічній лікарні імені О. Ф. Гербачевського. Наприкінці травня представники Фонду на чолі з головою правління Жанною Соловйовою передали лікувальному закладу дороговартісне і дуже потрібне обладнання.
детальніше... →