Інсульт. Інфаркт. Телефонуйте - 103 !

ГоловнаНовини → Всі новини

Всі новини

Новини лікарні    19 Січень, 2017

В обласній консультативно-діагностичній поліклініці працює кабінет ендокринної гінекології, в якому проводить прийом лікар акушер-гінеколог  вищої категорії Груба Валентина Борисівна.
детальніше... →

 
Новини лікарні    11 Січень, 2017

У Житомирі відкрили новий томограф і провели перше обстеження   Сучасний комп’ютерний томограф 11 січня презентували в комунальній установі «Обласна клінічна лікарня ім. Гербачевського». «Це комп’ютерний томограф 32-спіральний, такого комп’ютерного томографа у нас в області ні у приватних, ні в комунальних установах немає. У комплексі з МРТ ми зараз маємо повний спектр досліджень, якими можемо забезпечити жителів нашої області для того, щоб вони пройшли якісну діагностику і відповідно якісне лікування», - зазначив головний лікар обласної клінічної лікарні ім. Гербачевського Богдан Леськів.
детальніше... →

 
Новини лікарні    11 Січень, 2017

В обласній лікарні запрацював ще один комунальний томограф.  В обласній клінічній лікарні ім. О. Ф. Гербачевського 11 січня офіційно запрацював комунальний комп'ютерний томограф.
детальніше... →

 
Новини лікарні    10 Січень, 2017

Візит на Рівненщину  Голова обласної ради Володимир Ширма 5 січня з робочим візитом відвідав Рівненщину, де зустрівся зі своїм колегою – головою Рівненської обласної ради Миколою Разом із Миколою Драганчуком, головним лікарем обласної клінічної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського Богданом Леськівим, Володимир Ширма оглянув лікарню, побачив у яких умовах перебувають пацієнти, оцінив забезпеченість обладнанням для променевої терапії, діагностики, та загалом ознайомився з роботою закладу..  
детальніше... →

 
Новини лікарні    14 Грудень, 2016

Нове відділення для чорнобильців відкрили у Житомирській обласній лікарні У новому терапевтичному відділенні, яке 14 грудня відкрили при Житомирській обласній клінічній лікарні ім. О. Ф. Гербачевського для постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС, вже з 2017 року зможуть пройти лікування близько 1,5 тисячі осіб. Загалом відділення розраховане на 40 ліжко-місць і забезпечене усім необхідним обладнанням.
детальніше... →

 
Новини лікарні    12 Грудень, 2016

Житомирська обласна клінічна лікарня має намір до 31 грудня 2016 року придбати у київської компанії «УМТ+» комп’ютерний томограф вартістю 11 млн 997 тисяч гривень.
детальніше... →

 
Новини лікарні    5 Грудень, 2016

В обласній клінічній лікарні ім. О.Ф.Гербачевського сьогодні, у переддень Дня Збройних сил України, привітали ветеранів. З нагоди 25-річниці Збройних сил України від імені колективу головний лікар закладу Богдан Леськів привітав ветеранів, учасників бойових дій та Революції Гідності, а також медиків-волонтерів. За мужність, патріотизм, громадську активність та самовіддане милосердя медики отримали медалі, відзнаки і премії.
детальніше... →

 
Новини лікарні    5 Грудень, 2016

На днях в Житомирскую областную клиническую больницу имени Гербачевского от благотворителей из Нидерландов поступило видеоэндоскопическое оборудование для обследования желудочно-кишечного тракта.
детальніше... →

 
Новини лікарні    18 Листопад, 2016

До переліку пільговиків, які можуть безкоштовно користуватися комунальним МРТ в Житомирі, додали ще одну категорію       До переліку пільговиків, які можуть безкоштовно користуватися комунальним МРТ в Житомирі, додали ще одну категорію: учасники бойових дій та інваліди війни  
детальніше... →

 
Новини лікарні    2 Листопад, 2016

На территории Житомирской областной больницы уже пять месяцев работает новый коммунальный магнитно-резонансный томограф (МРТ) На территории Житомирской областной больницы уже пять месяцев работает новый коммунальный магнитно-резонансный томограф (МРТ), за который областные власти заплатили 30 миллионов гривен.
детальніше... →

 
Новини лікарні    26 Жовтень, 2016

Голова обласної ради Володимир Ширма 25 жовтня провів виїзну нараду щодо підготовки до відкриття терапевтичного відділення Центру радіаційного захисту населення від наслідків аварії на ЧАЕС в Житомирській обласній клінічній лікарні ім. О.Ф. Гербачевського.
детальніше... →

 
Новини лікарні    19 Жовтень, 2016

Ремонтні роботи у відділенні для «чорнобильців» проведені на 90 відсотків. Голова обласної ради Володимир Ширма оглянув хід ремонтних робіт терапевтичного відділення №2 в обласній клінічній лікарні ім. О.Ф. Гербачевського.
детальніше... →

 
Новини лікарні    21 Вересень, 2016

За словами заступника міністра охорони здоров’я Павла Ковтонюка, цей крок було зроблено у відповідь на численні прохання керівників лікарень з різних областей України.  
детальніше... →

 
Новини лікарні    14 Вересень, 2016

Програма "Ваше здоров'я". «Як врятувати медицину?,,»
детальніше... →

 
Новини лікарні    11 Липень, 2016

Чи працює «народний томограф»?  З таким запитанням останнім часом часто звертаються до УОЗ ОДА. Саме тому 6 липня, по завершенні апаратної наради, начальник управління охорони здоров’я ОДА О. М.Торбас разом з головними лікарями лікувальних закладів завітали до ОКЛ ім. О.Ф.Гербачевського, щоб усі присутні разом з представниками ЗМІ змогли наочно переконатись у роботі магнітно-резонансного томографа.
детальніше... →

 
Новини лікарні    11 Липень, 2016

На базі Обласної клінічної лікарні ім. О. Ф. Гербачевського лікарі проходитимуть перепідготовку  Сьогодні, 30 червня, у м. Києві головний лікар Обласної клінічної лікарні ім. О. Ф. Гербачевського Богдан Леськів підписав угоду про співпрацю з ректором Національної медичної академії післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика Юрієм Вороненком. На підписанні угоди був присутній перший заступник голови обласної ради Володимир Ширма.
детальніше... →

 
Новини лікарні    9 Липень, 2016

    На днях в Житомирской областной больнице появился новый современный аппарат-нейрохирургический микроскоп LEICA F 40, стоимость которого составляет около 80 тысяч евро. Такой аппарат единственный в области. Его подарил больнице благотворительный фонд "Хлебный дом", который уже около девяти лет сотрудничает с медицинскими учреждениями Житомира и области.
детальніше... →

 
Новини лікарні    24 Червень, 2016

Подяка від 95-ої Житомирської окремої десантно-штурмової бригади  Подяка від 95-ої Житомирської окремої десантно-штурмової бригади
детальніше... →

 
Новини лікарні    23 Червень, 2016

Богдан Леськів: "Комунальний МРТ придбали не лише для пацієнтів обласної лікарні, а й для всіх жителів Житомирщини"     В обласній лікарні 9 червня нарешті почав працювати кому­нальний магнітно-резонансний томограф. Непроста історія його придбання тягнеться ще з 2014 року. За цей час довелося подолати чимало труднощів і за­вдяки спільним зусиллям кері­вництва області та обласної клі­нічної лікарні ім.О.Ф.Гербачевського тепер обстеження на високоточному апараті можуть пройти всі жителі Житомирщи­ни.     Свій внесок у цю непросту, але конче необхідну для людей справу, зробив і головний лі­кар обласної клінічної лікарні ім.О.Ф.Гербачевського Бог­дан Леськів. На цій посаді він перебуває з 19 березня 2015 року. Богдан Богданович прига­дує, що після голосування за його призначення головним лі­карем депутати обласної ради того ж дня підтримали виділен­ня коштів на придбання магніт­но-резонансного томографа (МРТ). Таким чином, визначили один із пріоритетних напрямків роботи для нового керівника. Вже зараз він може звітувати про його реалізацію,     Про довгоочікуваний МРТ, підготовку до його встановлен­ня та роботу апарату Богдан Леськів розповідає в інтерв'ю чи­тачам газети "Субота".
детальніше... →

 
Новини лікарні    16 Червень, 2016

День медичного працівника В обласній клінічній лікарні ім. О.Ф.Гербачевського відбулися урочистості до Дня медичного працівника 
детальніше... →