Інсульт. Інфаркт. Телефонуйте - 103 !

ГоловнаНовини → Отримали новий сертифікат «Системи управління якістю. Вимоги»

Отримали новий сертифікат «Системи управління якістю. Вимоги»

Новини лікарні    29 Вересень, 2021
Отримали новий сертифікат «Системи управління якістю. Вимоги»
 

В понеділок 27 вересня керівниця ДП «Житомирський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» Данчук Л.П. прибула на оперативну нараду, де повідомила, що КНП «Обласна лікарня» за результатами чергового аудиту, проведеного в серпні 2021 року, отримує сертифікат, який засвідчує, що система управління якістю закладу стосовно послуги у сфері охорони здоров’я відповідає вимогам ДСТУ ISO 9001:2015 (ISO 9001:2015, IDT) «Системи управління якістю. Вимоги».



Також Данчук Л.П. подякувала колективу та керівництву лікарні за сумлінну роботу із забезпечення належної якості надання медичної спеціалізованої допомоги населенню Житомирщини, побажала міцного здоров’я співробітникам та подальших успіхів у роботі.

Генеральний директор КНП «Обласна лікарня» Леськів Б.Б., отримавши вказаний сертифікат, із свого боку, подякував фахівцям ДП «Житомирстандартметрологія» за об’єктивну оцінку діяльності КНП «Обласна лікарня», а керівникам структурних підрозділів за роботу, проведену спеціалістами закладу в ході підготовки та проведення аудиту і висловив впевненість у подальшому крокуванні підприємства за напрямом удосконалення якості та безпеки надання медичної допомоги як амбулаторним, так і стаціонарним пацієнтам.