Інсульт. Інфаркт. Телефонуйте - 103 !

ГоловнаНовини → ХV Поліські медичні зустрічі

ХV Поліські медичні зустрічі

Новини лікарні    6 Листопад, 2019
 

5 листопада у рамках ХV Поліських медичних зустрічей відбулася міжобласна науково-практична конференція «Актуальні питання діагностики, лікування та профілактики найбільш поширених захворювань», яка проходила на базі обласної клінічної лікарні ім. О.Ф.Гербачевського. Організатори наукового форуму – Вінницький національний медичний університет ім. М.І.Пирогова,  управління охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації та «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф.Гербачевського» Житомирської обласної ради.



У роботі конференції взяли участь лікарі зі всієї Житомирської області, серед них – лікарі-терапевти, кардіологи, лікарі загальної практики – сімейної медицини, нефрологи, гастроентерологи.

Для медиків Житомирщини свої доповіді презентували науковці з ВНМУ ім. М.І.Пирогова, Української військово-медичної академії, НМАПО ім. П.Л Шупика, НМУ ім. О.О.Богомольця, УНПЦ ендокринної хірургії.

Учасники конференції мали можливість ознайомитися з новими підходами та вимогами до лікування, зокрема, у сфері загальної лікарської практики, отоларингології, гастроентерології, ендокринології та в інших сферах.