Інсульт. Інфаркт. Телефонуйте - 103 !

ГоловнаНовини → Володимир Ширма відвідав чорнобильців у «чорнобильському» відділенні

Володимир Ширма відвідав чорнобильців у «чорнобильському» відділенні

Новини лікарні    14 Грудень, 2018
Володимир Ширма відвідав чорнобильців у «чорнобильському» відділенні
 

Напередодні Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, 13 грудня, голова обласної ради Володимир Ширма відвідав «чорнобильське» відділення в Житомирській обласній клінічній лікарні ім. О.Ф. Гербачевського.



Володимир Ширма разом із начальником управління охорони здоров’я облдержадміністрації Миколою Сусликом, головним лікарем закладу Богданом Леськівим та головою обласної організації «Дзвони Чорнобиля» Леонідом Антонюком поспілкувались із пацієнтами про умови їхнього перебування у відділенні - чи всім задоволені, чи немає нарікань.

Наразі у відділенні перебуває на лікуванні 9 осіб, постраждалих та учасників ліквідації аварії на ЧАЕС і пацієнти переважно відмічають належний рівень обслуговування, забезпеченості необхідними ліками та відчувають себе як у санаторних умовах. Про це вони розповіли голові обласної ради і висловили щиру вдячність керівництву області за відкриття відділення та підтримку чорнобильців і ліквідаторів зокрема.

Володимир Ширма зазначив, що обласна влада і надалі робитиме все можливе, щоб учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та усі чорнобильці мали належну увагу з боку держави і відчували всебічну підтримку.

Також голова обласної ради подякував медичному персоналу відділення за ту роботу, яку вони виконують цілодобово, і відзначив кращих Грамотами.