Інсульт. Інфаркт. Телефонуйте - 103 !

ГоловнаНовини → Житомирська обласна лікарня отримала захисні костюми від фабрики «Леся»

Житомирська обласна лікарня отримала захисні костюми від фабрики «Леся»

Новини лікарні    22 Квітень, 2020
 
Житомирська обласна клінічна лікарня ім. О. Ф. Гербачевського налагодила співпрацю з Новоград-Волинською швейною фабрикою «Леся», на якій запущено лінію з виробництва одноразового медичного одягу.


Як розповів генеральний директор комунального медичного закладу Богдан Леськів, 22 квітня голова спостережної ради фабрики Микола Сиченко привіз та  подарував медичному закладу у якості благодійної допомоги 100 комплектів одноразових індивідуальних захисних костюмів.

Також лікарня закупила ще 150 комплектів за кошти, що надійшли від Національної служби здоров’я України. Вартість одного комплекту – 340 грн.

Богдан Леськів зазначив, що захисні костюми пройшли сертифікацію і лікарня отримала можливість їх закуповувати.

«Ці індивідуальні захисні костюми пошито з урахуванням пропозицій, що надала головний експерт з інфекційних хвороб області. Наприкінці березня керівництво фабрики презентувало захисний одяг для медиків. Експерт, яка працює безпосередньо у зонах ураження, надала деякі практичні поради стосовно того, як зробити костюми зручними та надійними, щоби максимально захищали від інфікування медичних працівників», - сказав Богдан Леськів.