Інсульт. Інфаркт. Телефонуйте - 103 !

ГоловнаНовини → Благодійна допомога Терапевтичному відділенню №1 (ЦРЗН)

Благодійна допомога Терапевтичному відділенню №1 (ЦРЗН)

Новини лікарні    24 Грудень, 2020
 

З нагоди 4 річниці з моменту відкриття Терапевтичного відділення №1 (ЦРЗН) в КНП «Обласна клінічна лікарня ім.О.Ф.Гербачевського» Житомирської обласної ради трудовий колектив відділення отримав щирі привітання та подяку за свою сумлінну працю від ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС, громадських організацій і благодійних фондів.



За сприяння голови Житомирської Добровільної Асоціації «Дзвони Чорнобиля» Антонюка Л.О. директор сільськогосподарського приватного підприємства «ЛАД» Баранюк О.О. подарував відділенню кисневий концентратор БІОМЕД.

 

Благодійний фонд «Заложники Чорнобиля» на замовлення проекту допомоги Асоціації «Чорнобиль-Тюбу» (Японія) передав відділенню пульсоксиметри, інфрачервоні термометри, утилізатор медичних голок, ліктьові дозатори для дезрозчинів, холодильник.

Отримана апаратура та вироби медичного призначення будуть використовуватись у терапевтичному відділенні для лікування пацієнтів потерпілих внаслідок аварії на ЧАЕС.

 

Щороку 14 грудня в Україні відзначають День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Ми повинні пам’ятати та цінувати героїзм людей, які втративши своє здоров’я, а деякі навіть життя, здійснили неоціненний вклад в мирне майбутнє нашої країни.

Генеральний директор Леськів Б.Б. КНП «Обласна клінічна лікарня ім.О.Ф.Гербачевського» Житомирської обласної ради від імені колективу лікарні та терапевтичного відділення подякував нашим ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС та постійним благодійникам за підтримку та надану допомогу в цей складний час пандемії.