Інсульт. Інфаркт. Телефонуйте - 103 !

ГоловнаНовини → Всі новини

Всі новини

Новини лікарні    2 Травень, 2019

«Гірчить Чорнобиль крізь роки»   «Гірчить Чорнобиль крізь роки» Сьогодні весь світ згадує найстрашнішу катастрофу ХХ століття – аварію на Чорнобильській АЕС. Трагедія, спричинена вибухом на четвертому енергоблоці, не має аналогів за обсягами забруднення природного середовища, негативного впливу на здоров’я людей, їхній побут і соціально-економічні умови життя.
детальніше... →

 
Новини лікарні    2 Травень, 2019

Володимир Ширма в обласній лікарні оглянув хід ремонтних робіт  Володимир Ширма в обласній лікарні оглянув хід ремонтних робіт.
детальніше... →

 
Новини лікарні    10 Квітень, 2019

Новий ангіограф обслуговуватиме близько 1 тис. пацієнтів на рік   Новий ангіограф обслуговуватиме близько 1 тис. пацієнтів на рік
детальніше... →

 
Новини лікарні    5 Квітень, 2019

Онлайн-трансляція науково-практичної конференції  4 квітня 2019 року в КУ «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» відбулась онлайн-трансляція науково-практичної конференції, яка проходила в м. Будапешті (Угорщина) для лікарів-ендокринологів та лікарів сімейної медицини-загальної практики Житомирської області. 
детальніше... →

 
Новини лікарні    4 Квітень, 2019

В обласній лікарні завершують реконструкцію 2 відділень У Житомирській обласній клінічній лікарні ім. О.Гербачевського завершені будівельні роботи у 2 відділеннях – реанімації та анестезіології №2 і інтенсивної терапії для післяопераційних хворих №2. Відділення розраховані на 13 місць.
детальніше... →

 
Новини лікарні    3 Квітень, 2019

 3 квітня у рамках ХІV Поліських медичних зустрічей відбулася міжобласна науково-практична конференція «Особливості лікування комбінованої патології внутрішніх органів», яка проходила на базі обласної клінічної лікарні ім. О.Ф.Гербачевського. Організатори наукового форуму – Вінницький національний медичний університет ім. М.І. Пирогова,  управління охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації та КУ «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф.Гербачевського» Житомирської обласної ради.
детальніше... →

 
Новини лікарні    27 Березень, 2019

У Житомирській обласній лікарні ім. О.Ф. Гербачевського встановлять ангіограф у приміщенні, яке облаштовували саме під нього.
детальніше... →

 
Новини лікарні    27 Березень, 2019

На Житомирщині у рамках Всесвітнього тижня боротьби з глаукомою в медичних закладах проведено Дні відкритих дверей, під час яких усі бажаючі могли безкоштовно виміряти свій внутрішньоочний тиск, прослухати лекції на відповідну тему, які проводились не лише для населення, а й для лікарів та середнього медперсоналу тощо. Відбулися виступи фахівців про раннє виявлення та методи профілактики глаукоми на  радіо та телебаченні.
детальніше... →

 
Новини лікарні    27 Березень, 2019

В Житомирському кардіоцентрі гострий інфаркт лікують цілодобово і безкоштовно Якщо у вас симптоми інфаркту, не поспішайте вмирати – з запуском кардіоцентру в Житомирі шансів вижити стало більше, навіть не продаючи останню корову
детальніше... →

 
Новини лікарні    4 Березень, 2019

28 лютого 2019 року Асоціація «Служба організації інфекційного контролю» (SOIC) провела повторний аудит на відповідність відзнаці «Чиста лікарня,  безпечна для пацієнта» одразу у восьми відділеннях КУ «Обласна клінічна лікарня ім.О.Ф.Гербачевського» Житомирської обласної ради.
детальніше... →

 
Новини лікарні    28 Лютий, 2019

Конференція по хворобі Лайма 28 лютого на базі обласної клінічної лікарні ім. О.Ф.Гербачевського відбулася науково-практична конференція «Діагностика, лікування та профілактики хвороби Лайма та інших трансмісивних інфекцій» щодо профілактики хвороби Лайма на Житомирщині. У рамках співпраці  управління охорони здоров’я облдержадміністрації з Тернопільським державним університетом ім. І.Я.Горбачевського до Житомира прибули науковці з ТДМУ, які ознайомили лікарів-дерматологів, невропатологів, інфекціоністів, ревматологів, травматологів та сімейних лікарів області з досягненнями у діагностиці та лікуванні цього захворювання.
детальніше... →

 
Новини лікарні    25 Лютий, 2019

Субота 23 лютого для житомирських лікарів-хірургів стала досить знаковою подією – цього дня свій майстер-клас для житомирських лікарів-хірургів в хірургічному відділенні  ОКЛ ім. О.Ф.Гербачевського провів Сергій Вікторович Байдо, заступник головного лікаря з хірургічної роботи ізраїльської онкологічної клініки Лісод, онколог, хірург, доктор медичних наук. Вперше на теренах Житомирщини лапароскопічним методом було виконано операцію з приводу пухлини прямої кишки. Після завершення цього майстер-класу Сергій Байдо розповів про особливості даного оперативного втручання.
детальніше... →

 
Новини лікарні    18 Лютий, 2019

Найкращий технагляд – виїзд на об’єкти без попередження і у вихідний Голова Житомирської ОДА Ігор Гундич уже не вперше у вихідні перевіряє хід робіт на об’єктах, які реконструюють в області. Адже впевнений, що виїзд на роботи без попередження – це найкращий технагляд для підрядників.
детальніше... →

 
Новини лікарні    18 Лютий, 2019

Ректор Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського, професор Михайло Корда зустрівся з головою Житомирської обласної ради Володимиром Ширмою та головним лікарем комунальної установи «Житомирська обласна клінічна лікарня імені О.Гербачевського» Житомирської обласної ради Богданом Леськівим.
детальніше... →

 
Новини лікарні    6 Лютий, 2019

В обласній клінічній лікарні ім. О.Ф. Гербачевського продовжуються роботи з ремонту відділення анестезіології та інтенсивної терапії та відділення інтенсивної терапії для післяопераційних хворих, а також приміщення, де буде встановлено новий ангіограф.
детальніше... →

 
Новини лікарні    15 Січень, 2019

Обласна лікарня поповнилась новими сучасними УЗД-апаратами В обласну клінічну лікарню ім. О.Ф.Гербачевського за кошти обласного бюджету закуплено три нові сучасні УЗД-апарати.
детальніше... →

 
Новини лікарні    11 Січень, 2019

Приміщення для нового ангіографа У 2018 році, як і обіцяв голова Житомирської ОДА Ігор Гундич, для Житомирської обласної клінічної лікарні ім. О.Гербачевського придбали ангіограф – сучасний апарат для діагностики та лікування патологій судин людського організму.
детальніше... →

 
Новини лікарні    21 Грудень, 2018

267 життів врятували лікарі на Житомирщині після відкриття реперфузійного центру Більше року на Житомирщині працює сучасний реперфузійний центр в обласній клінічній лікарні ім. О.Ф.Гербачевського.
детальніше... →

 
Новини лікарні    19 Грудень, 2018

Телевізор у подарунок
детальніше... →

 
Новини лікарні    18 Грудень, 2018

Майже 8 тисяч пільговиків пройшли обстеження на комунальних МРТ та КТ Протягом 2018 року майже 8 тисяч пільговиків пройшли безкоштовно дороговартісні обстеження на комунальних магнітно-резонансному та комп’ютерному томографах у обласній клінічній лікарні ім. О.Ф. Гербачевського.
детальніше... →