Інсульт. Інфаркт. Телефонуйте - 103 !

ГоловнаНовини → Завершуємо встановлювати реанімаційні панелі в оновлених відділеннях

Завершуємо встановлювати реанімаційні панелі в оновлених відділеннях

Новини лікарні    6 Серпень, 2019
Завершуємо встановлювати реанімаційні панелі в оновлених відділеннях
 

 

Богдан Леськів: Завершуємо встановлювати реанімаційні панелі в оновлених відділеннях


 В КУ "Обласна клінічна лікарня ім. О.Гербачевського" продовжують встановлювати реанімаційні панелі, після чого сервісна служба запустить та введе в експлуатацію все обладнання.

  Загалом в оновлених відділеннях реанімації та анестезіології й інтенсивної терапії для післяопераційних хворих буде 15 одиниць спеціальних реанімаційні консолей. Будівельні роботи у відділеннях завершені на 100%, розставлені меблі, а закуплене обладнання вартістю у 9 млн грн зберігається на складі.

 «Уже привезли усі 15 реанімаційних консолей, під які встановлені конструкції, та розпочали монтаж цього обладнання. Після цього розставляємо обладнання, яке є на складі. Тоді запрошуємо сервісну службу, яка запустить, перевірить роботу усього обладнання та введе його в експлуатацію. Плануємо вже до кінця серпня відкрити оновлені відділення», – зазначив Богдан Леськів.

  Головний лікар також додав, що наразі проводяться планові тестові роботи нового ангіографа, прокладена додаткова електрична лінія. До кінця місяця також планують запустити роботу другого ангіографа в лікарні.

  Зауважимо, що реконструкцію відділень розпочали восени 2018 року за кошти Державного фонду регіонального розвитку та обласного бюджету. У минулому році вже використали 16,5 млн грн, в обласному бюджеті у 2019 році передбачили ще 15,6 млн грн.

     У кожному з відділень буде розміщуватись по 7 ліжок із усім необхідним обладнанням. А також працюватиме детоксикаційний центр для пацієнтів із гострими отруєннями. До всіх місць будуть підведені необхідні комунікації – електрика, кисень, вакуум тощо.

   Відділення реанімації та анестезіології №2 і інтенсивної терапії для післяопераційних хворих №2 знаходитимуться на першому поверсі лікарні.