Інсульт. Інфаркт. Телефонуйте - 103 !

ГоловнаНовини → Триває оновлення комунальної установи «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського». Відео

Триває оновлення комунальної установи «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського». Відео

Новини лікарні    6 Лютий, 2019
 

В обласній клінічній лікарні ім. О.Ф. Гербачевського продовжуються роботи з ремонту відділення анестезіології та інтенсивної терапії та відділення інтенсивної терапії для післяопераційних хворих, а також приміщення, де буде встановлено новий ангіограф.



Як розповів головний лікар Богдан Леськів, на ремонт та оснащення цих відділень буде спрямовано понад 18,5 млн грн з державного та обласного бюджетів.

Другий ангіограф, який придбано за кошти державного, обласного та місцевих бюджетів, має запрацювати в оновленому приміщенні вже на початку весни.

У поточному році, окрім вказаних відділень, планується відремонтувати нефрологічне відділення та розпочати ремонти приймального та гематологічного відділень.

Усього впродовж 3-х останніх років на оновлення та оснащення медичного комунального закладу витрачено майже 175 млн грн бюджетних коштів, з яких 136 млн грн – це обласний бюджет, решта суми – державний бюджет.

Як зазначив голова обласної ради Володимир Ширма, для депутатського корпусу 7 скликання охорона здоров’я – є пріоритетом, і обласна влада буде робити все можливе, аби обласна лікарня відповідала вимогам сучасності.

На що спрямовано кошти і що зроблено за ці роки в обласній клінічній лікарні ім. О.Ф. Гербачевського дивіться у відео.

Відео: www.youtube.com/watch