Інсульт. Інфаркт. Телефонуйте - 103 !

ГоловнаНовини → Реконструкція лабораторії

Реконструкція лабораторії

Новини лікарні    5 Квітень, 2020
Реконструкція лабораторії
Реконструкція лабораторії
Реконструкція лабораторії
Реконструкція лабораторії
Реконструкція лабораторії
 

Житомирська обласна община вірмен «Еребуні» профінансувала реконструкцію приміщення вірусологічної лабораторії для визначення коронавірусу, яка діятиме на базі КНП "Обласна клінічна лікарня ім. Гербачевського" Житомирської оласної ради.



«Кошторисна документація десь 450 тис. грн. Вірменська громада не є прибутковою організацією, фінансування організації йде від наших співвітчизників, зокрема від бізнесменів. Ремонтні роботи взяла на себе фірма «Урарту» на чолі Азата Сарояна», - говорить голова ГО «Житомирська обласна община вірмен «Еребуні» Саргіс Мартироясян.

«Я, як і будь-яка людина, маю свідомо брати участь. Бо нам все життя допомагає медицина, а сьогодні вона сама потребує допомоги, і тому наша вірменська громада і я як директор фірми «Урарту» вирішили зробити таку допомогу», - каже директор виробничо-комерційної фірми «Урарту» Азат Сароян.

Реконструкцію приміщення планують завершити до 15 квітня, а потім облаштувати його усім необхідним.

«Ми дякуємо за допомогу добрих людей, зокрема вірменській спільноті, а також фірми «Урарту», яка фінансово допомагає нам проводити реконструкцію лабораторії. Приблизно 15-20 квітня буде поставлено обладнання, щоб ми одразу запустили лабораторію і вона давала результат обстежуючи наших пацієнтів», - розповідає генеральний директор КНП  "Обласна  клінічна  лікарня  ім.О.Ф.Гербачевського  Богдан Леськів.